Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Blizzard
|
Postitatud: Reede Veeb 15, 2013 14:42 Teema: |
|
|
Aredx kirjutas: | Mis saanud on siiamaani? |
Täpselt sama seis, lund on palju ja sula pole veel näha. Uudis on see, et häda sunnil ostsin endale uue kopter, täpsemalt DJI F550 koos NAZA ja GPS mooduliga. Paar korda olen saanud õhus ka käia. Vähemalt on lume sulades üks õhust vaatleja olemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
coolix

|
Postitatud: Teis Apr 16, 2013 9:38 Teema: |
|
|
Lumi hakkab sulama. Kunas siis otsingud algavad ? _________________ Floater jet
Alien x-mod quad(FPV), |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
Postitatud: Teis Apr 16, 2013 18:43 Teema: |
|
|
See nädalavahetus tuleb kindlasti suurvett minna katsetama ja pildistama, samas peaks ka teada saama, kuidas rabas lund on. Kui see lumi seal ära sulab siis saab seal liikuda ainult kalamehesäärikutega. Kui aga ilma on ja lumi läinud siis olen kohe rabas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
Postitatud: Laup Mai 04, 2013 17:02 Teema: 2013 a otsingud |
|
|
Teavitan siis selle aasta esimese otsingupäeva tulemustest.
Sai mindud oluliselt kaugemale ja uutesse kohtadesse aga õhusõiduki asukoht on seni veel teadmata.
Tänase otsingu lõpu määras põdravasikas koos oma emmega, kes otse meie teel kevadet nautisid. See väike põrdaollus otsustas oste meie suunas liikuda ning kuna me asusime alla tuult siis tema pilk ei aimanud meis mingit ohtu. Niisiis tajudes tema kaitsva emme ohtu meie tervisele - taandusime selleks korraks.
Kõigil kellel võimalik võivad otsima minna. Asi muutub juba sportlikult põnevaks, kuskilt peab see kopter ju olema!
Uus otsingu suund teada! |
|
Tagasi üles |
|
 |
primaat
|
Postitatud: Laup Mai 04, 2013 17:32 Teema: |
|
|
põtradel esikohal ikka kuulmine nägemine aga ju olid lehmal kõrvad sammalt täis ja ilusa ilma puhuks mingid vääga viletsad päikeseprillid ees........ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ArdiK

|
Postitatud: Laup Mai 04, 2013 23:04 Teema: |
|
|
Sai talvel selle sama sportliku huvi tõttu käidud...ehk lähen ka nüüd. Looduses liikumine alati huvitav...isegi kui ühtegi eksinud lennumasinat ei leia
kus see uus otsingu suund siis on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
Postitatud: Püh Mai 26, 2013 18:36 Teema: |
|
|
Nüüd on kaks nädalavahetust vahele jäänud aga muidu on ikka kuradi paju aega ja kilomeetreid sinna rappa jäetud. Siiani pole tulemusi! Kui keegi tahab otsima minna siis küsigu täpsemalt. Ma loodan, et suvaline pätt ei viitsi/julge nii kaugele rappa minna et mu masina ära virutaks! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
Postitatud: Nelj Juuni 06, 2013 19:24 Teema: |
|
|
Karauul,
Suutsin oma põlve ära lõhkuda ja nüüd ei saa oma lombaka jalaga rappa minna. Teeks äkki mingi lennupiknik-grupiotsingu? Taimestik kasvab ja oleks vaja, et keegi ikkagi aitaks.
Sportlikust huvist keegi äkki? Ma tulen oma puujalaga kohale, seletan, vehin kätega ja liigun jube aegalselt ka õiges suunas aga masse oleks vaja!
HEEEELP! Ma ei taha alla anda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kyylik

|
Postitatud: Nelj Juuni 06, 2013 20:55 Teema: |
|
|
Blizzard kirjutas: | Karauul,
Suutsin oma põlve ära lõhkuda ja nüüd ei saa oma lombaka jalaga rappa minna. Teeks äkki mingi lennupiknik-grupiotsingu? Taimestik kasvab ja oleks vaja, et keegi ikkagi aitaks.
Sportlikust huvist keegi äkki? Ma tulen oma puujalaga kohale, seletan, vehin kätega ja liigun jube aegalselt ka õiges suunas aga masse oleks vaja!
kui muidu öeldakse et eesti on väike jne jne..siis kahju et viljandi kohe ukse ees pole:( muidu yhineks kindlasti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
Postitatud: Nelj Juuni 06, 2013 22:10 Teema: |
|
|
kyylik kirjutas: | Blizzard kirjutas: | Karauul,
kui muidu öeldakse et eesti on väike jne jne..siis kahju et viljandi kohe ukse ees pole:( muidu yhineks kindlasti. |
Kui plaandi kunagi siia tulla siis võta kõik sõbrad ka kaasa!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
priitom

|
Postitatud: Reede Juuni 07, 2013 5:11 Teema: |
|
|
Lastel algas vaheaeg. Võta kuskilt punt lapsi kaasa, jaga neile natuke nutsu, ja saada kammima - annad neile tegevust ja natuke kommiraha. Kopteri leiu eest tulemustasu.
Võib-olla tulevad nad kõik pärast rabast eluga tagasigi _________________ Psychology is my med´s |
|
Tagasi üles |
|
 |
-Ilmar-

|
Postitatud: Esm Juuni 10, 2013 22:17 Teema: |
|
|
Hei!
Operatsioon "tondihobu".
Käisin koos Blizzardiga Kuresoos UAV'd lennutamas, GoPro kaamera
kleepisime kõhualla ja video tuleb vast natuke hiljem. Esmakatsetus, et
teada saada mida näha on sellisel lennul.
Parimat soovides,
-Ilmar- _________________ ...ülevalt on ülevaade...
-Paranull- pildiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
Postitatud: Teis Juuni 11, 2013 10:11 Teema: Operatsioon "Tondihobu" |
|
|
Nagu eelkõneleja siia juba sisututvustuse ära tegi siis mina lisan siia viidiku lingi! Luurelennu tulemsel selgus, et nii tagasihoidlikku asja nagu mingu üksik StormDrone selliselt kõrguselt otsides ei leia. Kuigi ma püüan selle video korra aeglaselt üle käia!
Igaljuhul läks testlend suurepäraselt, piloot -Ilmar- ehk siis Paranull on vägagi tasemel ning tehnika uskumatu.
Tuleb lennata madalamalt, natuke aeglasemalt ning muuta natuke kaamera nurka, eelkõige tuleb otside sealt, kus on ka otsitav!
http://www.youtube.com/watch?v=3cywF4089Qg |
|
Tagasi üles |
|
 |
kyylik

|
Postitatud: Teis Juuni 11, 2013 14:05 Teema: |
|
|
Olen isegi goprod kasutanud sygisel umbes samal eesmärgil.12m kõrguselt polnd võimalik vahet teha inimesel ja autol.pigem panna sari pildistamisele.iga 2-5s tagant.seda hea pärast suumida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
Postitatud: Nelj Juuni 13, 2013 19:21 Teema: |
|
|
Varsti püüame uue katsetuse teha. Siis on näha, kuidas uus seadistus toimib! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
|
Tagasi üles |
|
 |
titan

|
Postitatud: Reede Juuni 14, 2013 20:56 Teema: |
|
|
Nii palju, kui mina loodusega oma tagasihoidlikul elueal kokku olen puutunud, pole ma eal märganud, et taimed talvel langenud esemed kevadel üles (oma kohale) tõstaksid.
Seega olen suht veendunud, et see kõik ikkagi taimede ja lehtede all peidus on. _________________ Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly! |
|
Tagasi üles |
|
 |
prosper

|
Postitatud: Reede Juuni 14, 2013 21:10 Teema: |
|
|
Pigem siis kasutada mingeid roomikuid, mis edasi tagasi liikudes maapinda uuriksid. Aga soov leida on Sul tugev ja lootus sureb viimasena. Aardedki leitakse sajandeid hiljem maapõuest ülesse. Leidmata kopter koos videoga lisab tulevikus Su ajalooraamatutesse. Talvepäevadel tegi Maikkel nii ,et luges kaamerasse oma andmed. Noh ,et leidmisel saaks tuvastada kelle lennuvahendi ja kaameraga on tegu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FlyAirPlaneGuy

|
Postitatud: Reede Dets 20, 2013 18:02 Teema: |
|
|
Ei taha mingi hauakaevaja olla, aga tahaks teada mis sellest kopterist sai siis?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
priitom

|
Postitatud: Reede Dets 20, 2013 21:16 Teema: |
|
|
Niikuinii mingid nõdrikud panid rotti ammuilma. Vargaid ja petiseid on Eesti täis. Koordinaadid söödeti neile ju ette... _________________ Psychology is my med´s |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blizzard
|
Postitatud: Laup Dets 21, 2013 21:23 Teema: |
|
|
Talv viivitab lumega ja annab veel lootust otsima jõuda. Pole ju veel aasta täis. Vaatamata "rotti panemise" arvamusele siis ma väga kahtlen, et keegi siit läks ja selle sealt ülesse leidis. Alla ei anna ja kui uudiseid siis annan teada, praegu aga jah pole kaua rappa jõudnud! _________________ Blizzardfoto |
|
Tagasi üles |
|
 |
Submarin

|
Postitatud: Laup Dets 21, 2013 21:58 Teema: |
|
|
Vb saan ka kunagi aidata, aga ei tea millal sinna satun ja ilm peab ka hea olema. _________________ Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cado

|
Postitatud: Esm Dets 23, 2013 20:31 Teema: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=NblHENhbtsw
istub siiani puu otsas äkki
Imelik on see ,et see seal oleks pidanud tagasi tulema kuna side kadumisel peab minema "Go Home " reziimi  _________________ Tali H500 ;Blade 350QX /Nano QX & Baja B5 & Rukkus Monster Truck 4WD
Spektrum DX6i & Futuba 3PM 2,4G & ECX® 2.4Ghz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Submarin

|
Postitatud: Teis Dets 24, 2013 1:15 Teema: |
|
|
Tuligi. Go home ei näe puid, veel. Kui su kopter tuleb koju ja puu on ees!? _________________ Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760 |
|
Tagasi üles |
|
 |
qwerty009
|
Postitatud: Teis Dets 24, 2013 10:28 Teema: |
|
|
Return to home parameetrite all peaks olema seadistatav kõrguse parameeter - iseasi kas see antud kopteri softis seadistatav on.
Kui kopteri uuest tööle saab peaks proovima kas failsafe töötab. Kuskil kontrollitud situatsioonis korra pult välja lülitada ja vaadata kas Go Home rakendub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cado

|
Postitatud: Teis Dets 24, 2013 10:49 Teema: |
|
|
Defultis tõusebki see kopter kõigepealt päris kõrgele ja siis alles võtab alg asendi ja maandub.
Ta olekski pidanud seda juba ammu tegema.
Ilmselt juhtus midagi sellist
http://www.youtube.com/watch?v=W_3na2zd5t0 _________________ Tali H500 ;Blade 350QX /Nano QX & Baja B5 & Rukkus Monster Truck 4WD
Spektrum DX6i & Futuba 3PM 2,4G & ECX® 2.4Ghz |
|
Tagasi üles |
|
 |
coolix

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2015 11:18 Teema: |
|
|
Sai ka eile seal rabas seigeldud kuid mitte midagi.  _________________ Floater jet
Alien x-mod quad(FPV), |
|
Tagasi üles |
|
 |
|